Garanti - Returer - Byten

Garanti - Returer - Byten

Vallastallskungen.se  erbjuder köptryggheten i form av 1 års garanti - samt normal reklamationsrätt för ev produktionsfel från och med inköpsdatum. Spara originalkartongen. Garanti gäller ej för normalt slitage eller oaktsamt destruktivt och felaktigt handhavande av produkterna. Upptäcker Du  uppenbara skador eller produktionsfel när du packat upp varorna så kontakta omgående vallastallskungen.se. Om möjligt försök ta ett foto och maila/sms:a oss. Det underlättar bedömningen och hur vi smidigast lösar problemet. Vid uppenbara produktionsfel  som du reklamerar ersätter jag omgående med ny vara och Du behöver självfallet inte stå för returfrakten. Kontakta först och alltid vallastallskungen.se för att få rätt information ang reklamationer.

 


Ångerrätten samt Bytesrätten på köpet gäller 14 dagar från det datum o tidpunkt paketförsändelsen är uthämtad hos kund. Utlämningstillfället räknas som dag nr 1.  Gäller  Ej för produkter som avhämtats i Linköping/Sturefors. Dessa produkter har man haft chans att provtitta/prova på plats och ställe till skillnad från distansköp över webben.

Behöver Du  byta ut en skidprodukt t ex en längdpjäxa till rätt storlek då står vallastallskungen för returfrakten 1 gång.  Vallstallskungen.se förbehåller sig rätten att dessutom  granska returprodukten för att garantera att den är felfri/oanvänd innan returbytet görs.

 

OBSERVERA. Önskar Du utnyttja ångerrätten och häva köpet helt och hållet även om så säljaren är villig att ersätta och byta ut varan mot en ny/likvärdig så  står du ALLTID för returfrakten.  Värt att tänka på - fraktpriset är förhållandevis högt för t ex  ett ATOM Sports vallaställspaket som väger 7,5 kg och har en storlek på 105 x 22 x 15 cm. Vallstallskungen.se förbehåller sig rätten att dessutom  granska returprodukten för att garantera att den är felfri/oanvänd innan återbetalning av hela köpesumman görs. Försök till bedrägerier polisanmäls.


Sammanfattning: Byten eller reklamation (till rätt storlek eller likvärdig/ny ersättningsvara) -  FRI RETURFRAKT 1 gång

  Utnyttja ångerrätten (14 dygn) och häva ditt köp - DU STÅR ALLTID FÖR RETURFRAKTEN.

 

”En nöjd kund återkommer gärna”.    Vallastallskungen.se vill också gärna hjälpa Er!