Produktutveckling


Produktutveckling

Produkterna, såväl vallastället som vallajärnet, har uppgraderats med nya förbättringar och håller hög produktionskvalitet.  Färre än 1%  reklamationer under de tre senaste säsongerna. Hör och häpnad...Endast tre (3 st) ATOM sports vallaställ som sålts av vallastallskungen.se (av totalt över 1250 st !!!) har dykt upp på någon begagnat säljsajt vilket vittnar om ställets popularitet och goda hantverkskvalitet. Svenska skidfolket är nöjda! En hållbar investering för det aktiva livet!

Säsongen 2012-13

Säsongen 2013-14, 14-15, 15-16, 16-17

Den svarta modellen från skidsäsongen 2012-2013 ersattes 2013-2014 av en 800 g lättare röd modell med snabb-clips  (se nedan foton, fjädrande metallsprint där man låser benen i uppfällt läge) istället för lösa sprintar fästade i metallkedja. Avställningshyllan för vallatillbehör har också flyttats mer centralt och är lätt nedmonterbar genom att kroka av den från stället. Vallajärnet har numera slät bottenplatta iställed för räfflad och har en tjockare botten. Storsäljare redan ifjol och hur många nya skidmotionärer som kommer att bli lyckliga och nöjda ägare kommande säljsäsong  det återstår att se... Helt klart, har tagit stora  marknadsandelar hos den stora skaran vanliga skidmotionärer, något som vallastallskungen.se självfallet finner glädjande  :-)

Säsongen 2017-18

Nyhet inför säsongen 2018 - Uppgraderad modell av det omtyckta vallastället ATOM Sports. Nu åter i svart färg samt plast-/gummibeklädda ändknoppar på de horisontala markbenen för ökad stabilitet på hala ytor. Avställningshyllan har sänkts något för att rymma mer vallatillbehör. I övrigt samma goda funktionalitet som det "gamla röda ATOM vallastället". Nu kan den nya modellen av vallastället bli ditt för 1190 kr!

Säsongen 2019-

Nyhet inför säsongen 2019 - "Ny modell med det bästa från två världar"... Tillbaks är den röda omtyckta färgen men med förbättringarna från i fjol gummibeklädda ändknoppar på de horisontala markbenen för ökad stabilitet på hala ytor. Avställningshyllan fortsättningsvis sänkt för att rymma mer vallatillbehör. I övrigt samma goda funktionalitet som det "gamla röda ATOM vallastället". Nu kan den nya modellen av vallastället bli ditt för säsongsrekordlågt pris - 999 kr (säsongen 2020-21).

Säsongen 2021/22-

Nyhet inför säsongen 2021-22 - "Ny uppgradering såväl namn, färg som funktionalitet"... ATOM sports har fått en uppföljare CLR Sports. Färgen på det omtyckta vallastället är nu marinblå och likaså bärväskan är blå till färgen med ny CLR loggo.

Nyhet i år är fyra extra stabiliserande skruvar/rattar som man drar till för extra stabilitet på de horisontalt belägna markbena. Riktigt fin förbättring. Avställningshyllan något upphöjd i förhållande till fjolårsmodellen. I övrigt samma goda funktionalitet som det "gamla röda ATOM vallastället". Nu kan den nya modellen av vallastället bli ditt till "nya corona-container höjda priset" 1295 kr o fri frakt. Bara att gilla läget och slå till :-.

Många nöjda skidmotionärer - välj även Du vallastallskungen.se och dess omtyckta o prisvärda finska ATOM Sports skidprodukter!